Ky memorial u ndërtuan në nderim të dëshmorëve të fshatit Kostërc. Memoriali fillimisht u ndërtua nga familja, kurse AMKMK në vitin 2019 e rinovoi. Memoriali...

  • E ndërtuar nga: Familja dhe AMKMK

 Memorial /  Kostërc