Ky memorial u ndërtua në nderim të martirëve të fshatit Kraishtë, në Lipjan. Memoriali përmban varrezat e martirëve, lapidarin me emrat e martirëve, pllatonë, rrethojën....

  • E ndërtuar nga: Familja dhe Komuna

 Memorial /  Kraishtë