Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të Likoshanit. Memoriali përban varrezat e dëshmorëve dhe martirëve, lapidarin, hapësirat e gjelbërta, stazat, rrethojen....

  • E ndërtuar nga: MMPH dhe AMKMK

 Memorial /  Likoshan

Familja Ahmeti, nga fshati Likoshan i Drenasit, kanë shndërruar shtëpitë e tyre në muze. Në këto shtëpi, në oborrin e tyre u vranë 10 anëtarë...

  • E ndërtuar nga: AMKMK

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Likoshan