Halit Geci lindi më 16 nëntor të vitit 1945, dhe vdiq më 26 nëntor të vitit 1997. Atë ditë, Adem Jashari me bashkëluftëtarët e tij...

  • E ndërtuar nga: Komuna, Shkolla

 Bust /  Llaushë