Ky bust u ngrit në nderim të heroizimit të pashembullt të Dëshmorit Imer Shala. Ai u lind më 02 Shtator 1971 dhe më 07 prill...

  • E ndërtuar nga: Komuna, Shkolla

 Bust /  Miradi e Eperme