Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Nabërgjan, të Pejës. Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve dhe martirëve, lapidarin, pllatonë, rrethojën....

  • E ndërtuar nga: Fshati

 Memorial /  Nabërgjan