Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëe dhe martirëve të fshatit Negroc. Memoriali u ndërtua fillimisht nga Fshati dhe Komuna. Kurse AMKMK në vitin...

  • E ndërtuar nga: Familja, Komuna dhe AMKMK

 Memorial /  Negroc