Ku memorial u ndërtua në nderim të të gjithë dëshmorëve të Kosovës. U përurua në 23 vjetorin e rënies së Komandant Kumanovës dhe dëshmorëve të...

  • E ndërtuar nga: Komuna, OVL e UÇK-së

 Memorial /  Ngucat

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë ÇLIRIMTARE Të Kosovës ka shërbyer si Spital, andaj për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për këtë familje për...

  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-se

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Ngucat