Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Novosellë, të Pejës. Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve dhe martirëve, murin përkujtimore, stazat,...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Memorial /  Novosellë