Ky kompleks memorial u ndërtua për nder të veprës dhe heroizmit të heroit Zahir Pajazitit. Menjëherë pas lufte, me iniciativë të Komunës së Podujevës dhe...

  • E ndërtuar nga: MMPH dhe AMKMK

 Kompleks Memorial /  Orllan

  • E ndërtuar nga: Komuna, MMPH, AMKMK

 Shtatore /  Orllan