Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Pleshinë, i Ferizajit. Memoriali përmban murin përkujtimore, fontanën, stazat, pllatonë, hapësirat e gjelbërta,...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Memorial /  Pleshinë