Fatos Limani ka lindur më 8 janar të vitit 1978, në Prishtinë, në një familje atdhetare të prejardhur nga fshati Pogragjë i komunës së Gjilanit....

  • E ndërtuar nga: Fshati

 Bust /  Pogragjë

Zbulimi i shtatoreve, përmendoreve, busteve e pllakave përkujtimore në Gjilan dhe rrethinë, na kthen në një periudhë kohore e cila përcillej atëherë me terrorin e...

  • E ndërtuar nga: Fshati

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Pogragjë