Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të Prilepit. Memoriali përmban kullën-muze, lapidarin me emrat e dëshmorëve,  pllatonë, hapësiren përreth, hapësirat e gjelbruara. Ky...

  • E ndërtuar nga: Komuna dhe Familjarët

 Memorial /  Prilep

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të fshatit Prilep, të Deçanit. Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve, pllatonë nga guri, rrethojen dhe lapidarin. Memoriali...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Memorial /  Prilep