Ky bust u ngrit në nderim të Dëshmorit Afrim Gashi i cili u lind më 26 dhjetor të vitit 1977 dhe ra herokisht më 3...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Bust /  Hajvali

ky Lapidar u ngrit për nder të Dëshmorëve dhe Martirëve të fshatit Mramor.

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Lapidar /  Mramor

Ky lapidar u ndërtua në nderim të dëshmorëve të fshatit Prapashticë, të Prishtinës. Lapidari përmban pllakën përkujtimore, pllatonë, stazat, rrethojen. Lapidari u ndërtua nga Komuna...

  • E ndërtuar nga: Familja dhe Komuna

 Lapidar /  Prapashticë

  • E ndërtuar nga: Familjarët

 Lapidar /  Sharban

Page 1 of 6