Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Qallapek, të Pejës. Memoriali përmban varrezat, lapidarin, pllatonë. Memoriali u ndërtua nga Komuna...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Memorial /  Qallapek