• E ndërtuar nga: Komuna, OVL UÇK-së, Familja

 Lapidar /  Radavc

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Radavc, të Pejës. Memoriali përmban varrezat, lapidarin, pllatonë, rrethojen. Memoriali u ndërtua nga...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Memorial /  Radavc