Ky kompleks u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Gradishë, të Rahovecit. Memoriali përmban: varrezat, obeliskun, objektin administrativ, amfiteatrin, muzeun, hapësirat gjelbruese,...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Kompleks Memorial /  Gradish

Ky kompleks është ngrit në shenjë nderimi të të rënve e që kryesisht janë Martirë të fshatit Krushë e Madhe dhe fshatrave përreth. Në këtë...

  • E ndërtuar nga: MMPH, Komuna, AMKMK, Bashkfshatarët

 Kompleks Memorial /  Krushë e Madhe

Page 1 of 6