Ky kompleks memorial u ndërtua në nderim të martirëve të Masakrës së Reçakut. Masakra e Reçakut u krye nga Ushtria dhe Policia Serbe me 14-15...

  • E ndërtuar nga: MMPH, AMKMK

 Kompleks Memorial /  Reçak

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Lapidar /  Reçak

Williame Walker ka lindur më 1 qershor 1935 në New Jersey SHBA. William Walker, është ngritur shtatorja në fshatin Reçak, ku ai ndihmoi në zbulimin...

  • E ndërtuar nga: AMKMK

 Shtatore /  Reçak