Haxhi Hoti (Komandant Lleshi) lindi më 02.04.1967 dhe vdiq më 08.06.1998. Rënia heroike e Komandant Lleshit lidhet me aktivitetet e shumëta të pranverës së vitit...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Bust /  Rogovë