Ky memorial u ndërtua në nderim të Dëshmorëve dhe Martirëve të fshatit Saradran. Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve dhe martirëve, lapidarin, pllatonë, hapësiren përreth. Ky...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Memorial /  Saradran