Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Zahaç. Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve, lapidarin, rrethojën e gurit, pllatonë e gurit....

  • E ndërtuar nga: Komuna dhe AMKMK

 Memorial /  Zahaq