Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Aqarevë. Përmban varrezat, lapidarin, hapësiren gjelbruese, stazat, rrethojen. Memoriali u ndërtua nga Komuna...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Memorial /  Aqarevë