Ky Bust u ndërtua në nderim të rënies heroike të Dëshmorit Ramadan Morina. Ai lindi më 1 nëntor të vitit 1960 dhe ra heroikisht më...

  • E ndërtuar nga: Familja

 Bust /  Damanek