Pllakë Përkujtimore Togu dhe Kompania e fshatit Damanek - Damanek, Malishevë

 Pllakë Përkujtimore

  • Listing ID: 6790
  • Viti i ndërtimit: 2018
  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-së Dega Malishevë
  • Nr parcelës:: 23-0