Gani Elshani u lind më 14.2.1955 dhe vdiq më 14.12.1998. Ai së bashku me veprimtarin dhe ish të burgosurin politik, doktor Hafir Shalën, hapi ambulancën...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Bust /  Krajkovë

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Krajkovë, të Drenasit. Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve dhe martirëve, stazat, hapësiren gjelbruese....

  • E ndërtuar nga: Familja dhe Komuna

 Memorial /  Krajkovë