Malush Ahmeti lindi më 16 nëntor të vitit 1951 dhe vdiq më 15 maj të vitit 1999. Atë ditë Malush Ahmeti ndodhet në malin e...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Bust /  Rezallë

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë ÇLIRIMTARE Të Kosovës ka shërbyer si Kullë, ku janë marr vendime të rendësishme s ai përket çështjes Kombëtare, andaj...

  • E ndërtuar nga: Familja, Komuna, OVL e UÇK-së

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Rezallë

Ky memorial u ndërtua në nderim të martirëve të Masakrës së Rezallës. Masakra e Rezallës është njëra ndër masakrat më të mëdha të kryer nga...

  • E ndërtuar nga: MMPH dhe AMKMK

 Memorial /  Rezallë