Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë ÇLIRIMTARE Të Kosovës ka shërbyer si Kazermë e UÇK-së, ku ka qëndruar brigada 60 Diverzanto vëzhguese pranë shtabit të...

  • E ndërtuar nga: Bashkëfshatarët

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Llanishtë

Ky kompleks memorial u ndërtua në nderim të martirëve të Masakrës së Reçakut. Masakra e Reçakut u krye nga Ushtria dhe Policia Serbe me 14-15...

  • E ndërtuar nga: MMPH, AMKMK

 Kompleks Memorial /  Reçak

  • E ndërtuar nga: Familja, Bashkëluftëtarët

 Lapidar /  Belincë

Page 1 of 4