Dëshmori Bahri Kuçi u lind më 5 prill 1971, në fshatin Lugmir (ish-Dolak) të komunës së Vushtrrisë. Në mars të vitit 1988, bie në kontakt...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Bust /  Shtitaricë

Ky lapidar u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të Vushtrrisë. Lapidari përmban murin përkujtimor me emrat dhe fotot e dëshmorëve dhe martirëve, fontanën,...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Lapidar /  Vushtrri

  • E ndërtuar nga: Bashkëluftëtarët

 Lapidar /  Ceceli

Dëshmorët

  • E ndërtuar nga: Komuna, Familja

 Lapidar /  Galicë

Page 1 of 5