Lapidari i Dëshmorëve: Sabri Krivaqa, Driton Krivaqa dhe Agush Isufi - Kamenicë

 Lapidar

  • Listing ID: 2309
  • Viti i ndërtimit: AMKMK-2020
  • Vlera e ndërtimit: AMKMK- 3,700.00 Euro.
  • E ndërtuar nga: OVL-UÇK-së