Lapidari i Dëshmorit Sejdi Sejdiu- Nerodime, Ferizaj

 Lapidar

  • Listing ID: 9522
  • Viti i ndërtimit: AMMKM-2022
  • E ndërtuar nga: Familja dhe AMMKM
  • Nr parcelës:: 01240-0