Memoriali i Dëshmorëve të UÇK-së - Viti

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të Vitisë.

Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve, lapidarin me emrat dhe fotografitë e të gjithë dëshmorëve, shtegun e lirisë, hapësirat gjelbëruese, stazat, objektin administrativ.

Memoriali u ndërtua fillimisht nga Komuna. Kurse, AMKMK e rinovoi gjatë viteve 2019-2021.

  • Listing ID: 2117
  • Viti i ndërtimit: AMKMK-2019-2021
  • Vlera e ndërtimit: AMKMK- 93,878.80 Euro.
  • E ndërtuar nga: Komuna, AMKMK
  • Nr parcelës:: P-70101007-03461-1