Memoriali i Martirëve - Fushë Kosovë

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të martirëve të Fushë Kosovës.

Memoriali përmban varrezat e martirëve, murin përkujtimor, pllatonë, rrethojen, hapësirat e gjelberta.

Memoriali u ndërtua nga Komuna dhe Qytetarët.

  • Listing ID: 2292
  • E ndërtuar nga: Komuna dhe Fshati
  • Nr parcelës:: 00190-0