Vend i Rënies së Dëshmorëve: Asllan, Faton Nikqi dhe Rifat Shala- Shtupeq i Madh, Pejë

 Vend i Rënies së Dëshmorit

  • Listing ID: 6464
  • Viti i ndërtimit: 2020
  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-se