• E ndërtuar nga: Fshati, Komuna

 Lapidar /  Dragash

Ky lapidar u ndërtua në nderim të dëhmorëve të fshatit Shanje. Lapidari u ndërtua nga Komuna në vitin 2016. Lapidari përmban pllaken, hapësirën përreth, stazat.

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Lapidar /  Shanje

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të Brodit. Memoriali përmban: lapidarin, muralin, pllatonë, hapësirat gjelbruese, staza, rrethojën. Memoriali u ndërtua me iniciativë të...

  • E ndërtuar nga: OVL UÇK

 Memorial /  Brod

Adem Jashari ishte i biri i Shaban Jasharit dhe i Zahidesë. Ai lindi në ditën më të shënuar të historisë sonë kombëtare, më 28 nëntor,...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Shtatore /  Dragash