Ky bust u ngrit në nderim të heroizmit të Dëshmorit Abedin Bujupi. Ai u lind më 25 dhjetor të vitit 1971 dhe vdiq më 10...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Bust /  Arllat

Gani Elshani u lind më 14.2.1955 dhe vdiq më 14.12.1998. Ai së bashku me veprimtarin dhe ish të burgosurin politik, doktor Hafir Shalën, hapi ambulancën...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Bust /  Krajkovë

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë Çlirimtare Të Kosovës ka shërbyer si vend qëndrim i Komandës së Batalionit të parë Kumanova, andaj për të treguar...

  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-se

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Kishnarekë

Page 1 of 9