Memoriali i Dëshmorëve dhe Martirëve - Tërrnavc, Skenderaj

 Memorial

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Tërrnavc.

Memoriali filloi të ndërtohej në vitin 2000 dhe vazhdoi disa vite pas. Memoriali u ndërtua nga fshati dhe donatorë privat.

Përmban varrezat, lapidarin, murin përkujtimor, staza, hapësira gjelbruese, fontanën dhe një automjet të konzervuar që është përdorur gjatë luftës.

  • Listing ID: 2651
  • E ndërtuar nga: Fshati dhe Donatorë privat
  • Nr parcelës:: 00389-0