Memoriali i Dëshmorëve dhe Martirëve- Tërstenik, Drenas

 Memorial

  • Listing ID: 9524
  • Viti i ndërtimit: 2022
  • E ndërtuar nga: AMMKM
  • Nr parcelës:: 00807-0