Plalkë Përkujtimore Objekti ku u Formua dhe u vendos Shtabi i UÇK-së-Peqan, Suharekë

 Pllakë Përkujtimore

  • Listing ID: 6959
  • E ndërtuar nga: Veteranët e Brigadës 123
  • Nr parcelës:: P-72116033-01553-0