Vend i Rënies së Dëshmorëve Mirsad S. Gashi dhe Fazli M. Fetahu - Podujevë

 Vend i Rënies së Dëshmorit

  • Listing ID: 2699
  • E ndërtuar nga: Bashkëfshatarët, Familja