“27 Prilli Meje” – 23 vite nga Masakra e Mejes

Sot 23 vite nga ngjarja e tmerrshme e masakres së forcave dhe policisë serbe ndaj 376 banorëve civil të fshatit Meje.
Përveç familjarëve të pranishëm, martirët u nderuan nga institucionet shtetërore duke kujtuar ngjarjen si një ndër pjesët më të dhimbshme të historisë e duke bashkëndjerë edhe me familjet e tyre.

Lavdi martirëve të masakrës së Mejës.