Busti i Dëshmorit Kemajl R. Hetemi dhe pllaka e Dëshmorëve - Rahovicë, Ferizaj

 Bust

  • Listing ID: 1873
  • Viti i ndërtimit: 2001
  • E ndërtuar nga: Fshati