Lapidari i Dëshmorëve: Sinan H. Morina, Islam Q. Manaj, Gani H. Zogaj dhe Martirët - Rixhevë, Klinë

 Lapidar

  • Listing ID: 3743
  • E ndërtuar nga: Komuna
  • Nr parcelës:: 00727-0