Lapidari i Dëshmorit Nexhmedin A. Elshani dhe Martirët - Vitomericë, Pejë

 Lapidar

  • Listing ID: 2232
  • Viti i ndërtimit: 2020
  • E ndërtuar nga: Fshati, OVL e UÇK-së
  • Nr parcelës:: 01109-0