Lapidari i Dëshmorëve Agim dhe Nezir H. Sadiku - Vidishiq, Mitrovicë

 Lapidar

  • Listing ID: 2181
  • E ndërtuar nga: Familja
  • Nr parcelës:: P-71208024-00770-0