Lapidari i Dëshmorëve: Agush e Rafet Isufi dhe Flori Ymeri - Xhurishefc, Ranillugë

 Lapidar

  • Listing ID: 3856
  • Viti i ndërtimit: 2007
  • E ndërtuar nga: Fshati, Familja