Lapidari i Dëshmorëve dhe Martirëve - Gaçkë, Ferizaj

 Lapidar

  • Listing ID: 1865
  • E ndërtuar nga: Komuna, Fshati
  • Nr parcelës:: P-72217017-01418-0