Lapidari i Dëshmorit dhe Martirëve Minatorët - Kishnicë, Graçanicë

 Lapidar

Ky lapidar u ngrit në shenjë respekti për të rënët e luftës së fundit në Kosovë të fshatit Kishnicë.

  • Listing ID: 3854
  • E ndërtuar nga: Sindikata e Minatorëve