Lapidari i Dëshmorit Ekrem Gudaqi dhe 23 Martirët - Kaçanik

 Lapidar

  • Listing ID: 1994
  • Viti i ndërtimit: 2000
  • Vlera e ndërtimit: 1700
  • E ndërtuar nga: Fshati, donatorët