Lapidari i Dëshmorëve: Ardian, Perparim dhe Haki Krasniqi - Vranoc, Pejë

 Lapidar

  • Listing ID: 2208
  • E ndërtuar nga: Komuna
  • Nr parcelës:: 00017-0