Lapidari i Dëshmorëve dhe Martirëve - Karaçevë e Poshtme, Kamenicë

 Lapidar

  • Listing ID: 2303
  • Viti i ndërtimit: 2003
  • E ndërtuar nga: Komuna, Fshati
  • Nr parcelës:: 00296-0